Hummer & Bentley (Geüpdatet)


Hoi! Wij zijn Hummer (rechts) en Bentley (Links) en wij zitten al weer een tijdje hier in het asiel. Je zou denken dat dat al vervelend is, maar wij vermaken ons wel met onze verzorgers hoor! Wij zijn van origine terreinhonden geweest, maar wij waren wel luxe gewend, dus het was niet dat wij de hele dag in de buitenlucht waren. Wij zijn nu al op leeftijd, want Bentley is ongeveer 10 jaar en Hummer 12 jaar, onze leeftijden zijn wel geschat, want wij hebben nooit een specifieke geboortedatum gekregen. Wij kunnen dus helaas niet meer op een terrein wonen en zoeken dus echt een huis waar wij binnen kunnen wonen en kunnen genieten van onze oude dag! Met andere honden zijn wij erg wisselend, want wij hebben altijd geleerd dat als er dieren langs ons terrein heen kwamen dat wij die moeten wegjagen. Wij moeten wel eerlijk toegeven dat wij teefjes wel accepteren als wij die eventueel op straat tegenkomen en wij hebben hier niets voor niets de bijnaam ‘de mannen’!

Wij krijgen beide medicatie tegen chronische pijn, want wij hebben wel wat last van onze gewrichten door onze leeftijd. Bentley heeft meer last van zijn gewrichten dan Hummer en krijgt hiervoor ook meer medicatie voor, dus onze potentiële baasjes moeten hier ook zeker rekening mee houden!

Heeft u interesse in ons dan ontvangen onze verzorgers graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van ons. U kunt mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHonden
GeslachtReuen gecastreerd
Geboortejaar2011 & 2013
Statuswij zoeken een huis
RasTosa Inu’s
Diernummer1527 & 1528
Bijzonderhedenverdienen een warme mand op hun oude dag