Ik ben een stevige jongen in formaat en ook in gedrag. Ik ben echt een éénmanshond en ben een ontzettend trouw dier. Samen met mijn baas op stap is wat ik het liefste doe en na onze wandeling/ avontuur val ik voldaan aan je voeten in slaap. Ik kan ook erg zelfstandig zijn en aaien en knuffels van vreemden hoeft gewoon niet zo. Dat is ook de reden dat ik echt één baas zoek, verder wil ik geen polonaise aan mijn lijf. Over mijn lijf gesproken, die zit helaas ook niet helemaal lekker in elkaar. Mijn heupen bevatten een afwijking met artrose en ook in mijn voorpoten zit helaas artrose. Ik ben dus wel een hond die rechtlijnige beweging nodig heeft en ter ondersteuning wat voor mijn gewrichten en dagelijks pijnstilling. Met die pijnstilling ben ik oprecht een blije hond en loop graag met een bal of stok in mijn bek. Bokkesprongen zoals jonge herders doen dat doe ik niet meer. Ik ben dus een rustige jonge maar wel met een stevig karakter. Mijn baas moet dat eigenlijk ook wel hebben. Het lijkt mij heerlijk om een baas te hebben waar ik op kan bouwen en het gewoon aangeeft wat wel en wat niet kan, maar dat daar gewoon geen twijfel over is.

Mijn verzorgers gunnen mij echt een nieuw huis met een warme mand. Ze weten dat honden met een medische staat als ik altijd een streepje achter hebben, maar ben jij die persoon die een hond zoekt als trouwe metgezel, dan pas ik echt wel in dat plaatje.

Ik word niet geplaatst bij andere dieren en kinderen, want ook die polonaise heb ik liever niet!

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtGecastreerde Reu
GeboortejaarSeptember 2016
StatusIk zoek een huis
RasDuitse Herder
Diernummer2067
Bijzonderhedenpittige jongen zoekt duidelijke baas