Harley

Ruim drie lentes jong en bruisend van de energie. Over het algemeen ben ik een relaxte kerel, maar uiteraard wel echt de energie van een terriër. Ik ben over het algemeen sociaal naar mensen maar kan soms wel echt een mannetje zijn. Ik zoek een verantwoorde eigenaar die het net als ik heerlijk vind om lekkere lange wandelingen te maken. Opvoeding heb ik nog niet zoveel gehad en kan aan de lijn dus best nog wel eens sterk zijn. Mijn nieuwe baas moet mij daarin zeker wel begeleiden.
Eventjes op het huis passen is voor mij geen probleem maar meegaan met de baas vind ik uiteraard veel leuker.
Kortom ik ben een echt gezelligheidsdier. Kinderen zijn overigens niet aan mij besteed, want daar ben ik simpelweg gewoon te lomp voor. Ook zoek ik een huis zonder andere honden of dieren.
Wel heb ik een gevoelige huid en krijg ik hier in het asiel speciale brokken die echt helpen om mijn huid een beetje rustig te houden.

Op dit moment doe ik mee met een trainingsprogramma van Dutch Cell Dogs. Voordat ik naar mijn nieuwe huis mag gaan, rond ik deze training eerst helemaal af, dit duurt tot 19 november. Uiteraard mag ik wel alvast kennismaken met mijn potentiële nieuwe baasjes. Heeft u interesse in mij? Schroom dan niet om even contact op te nemen met mijn verzorgers.

DiersoortHond
GeslachtGecastreerde reu
Geboortejaar2016
StatusIk zoek een huis!
RasAmerikaanse stafford kruising
Diernummer1763
BijzonderhedenSociale hond maar kan niet goed met reuen