Hallo! Mijn naam is Freggel, ik ben een leuke spring in het veld en ik ben op zoek naar een sportieve baas die het leuk vindt om met mij dingen te ondernemen.

Omdat ik graag iets actiefs doe zou ik behendigheid of speuren samen met mijn baas helemaal het einde vinden! Alleen een blokje om of de hele dag op schoot haal ik niet genoeg voldoening uit.

Mijn verzorgers hebben in het asiel gemerkt dat ik mij beter ontplooi met een speelmaatje erbij, het gaat mij dan ook beter af om alleen te zijn. Hierom zou ik graag met een stabiele reu samen willen wonen die mij ook kan ondersteunen in het alleen thuis zijn, dit vind ik namelijk nog heel stom en zal ook nog veel begeleiding nodig hebben.

Met kinderen woon ik liever niet, die zijn mij te druk. Achter katten ga ik aan dus dat lijkt mij geen goede optie om mee samen te wonen.

Op dit moment doe ik een training bij Stichting Dutch Cell dogs, deze training moet ik afmaken waardoor ik niet meteen plaatsbaar ben, maar er kan wel vast kennis gemaakt worden met mij op het asiel en lekker samen wandelen om te kijken of wij de juiste sportieve match zijn samen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
Geslachtteef, gesteriliseerd
Geboortejaarjanuari 2019
StatusIk zoek een huis
RasKruising klein draadhaar
Diernummer2257
BijzonderhedenKan slecht alleen thuis zijn