Fred

Hallo, mijn naam is Fred. Ik kijk graag de kat uit de boom en moet je eerst goed leren kennen, daarna wil ik eigenlijk wel graag knuffelen en aandacht. In het asiel hebben de verzorgers gemerkt dat ik wel iets beter reageer op vrouwen dan op mannen.

Eerder was ik gewend om buiten te kunnen lopen, maar ik heb een tijdje in een gastgezin gezeten bij één van mijn verzorgers in een appartement en hier vond ik het ook prima om lekker binnen te verblijven waar alle aandacht is. Een afgesloten balkon of andere kat-veilige buiten ruimte zou ik uiteraard wel prettig vinden.

Ik ben erg goed in spelen met water, ik stop mijn pootjes in elk waterbakje en drink ook vaak op die manier.

Medisch gezien heb ik inmiddels al veel meegemaakt. Ik krijg nu dieetvoeding voor mijn nieren. Ik zal levenslang op dieetvoer moeten blijven en in ieder geval elk halfjaar naar de dierenarts om alles te blijven monitoren.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar2016
StatusIk zoek een huis
RasEuropese korthaar
Diernummer1814
BijzonderhedenDieetvoeding tbv nierprobleem