Wij twee kleine dappere stappers van 12 lentes jong zijn samen afgestaan aan het asiel door verdrietige omstandigheden. We verblijven nu al een tijdje in het asiel, maar dat komt omdat wij medisch gezien even opgelapt moesten worden. Dit is inmiddels allemaal achter de rug en nu zijn wij samen op zoek naar een nieuw thuis bij lieve bazen of een leuk gezin. We zijn lieve honden die nog vol in het leven staan. Uiteraard zijn we al een dagje ouder, maar dat zou je niet zeggen als je ons in levenden lijve ontmoet. We gaan nog graag mee voor een lekkere wandeling over de heide en zijn dol op knuffels en koekjes.

We zijn over het algemeen ongecompliceerde honden, al kunnen we soms wel even ons bekkie open trekken naar vreemde honden. We zijn ook maar klein, dus we moeten ons soms even laten horen. We zijn verder wel sociaal naar soortgenoten en we zijn dol op mensen en kinderen. We komen uit een rustig huishouden, maar zo af en toe bijvoorbeeld de kleinkinderen op bezoek is alleen maar gezellig.

Fleur en Gizmo zijn twee gesteriliseerde dames en samen op zoek naar een nieuw thuis. Heeft u interesse in deze twee kleine knapperds dan horen we u graag. Het beste kunt u ons een uitgebreide mail sturen met informatie over uw huis en leefsituatie en wat u deze dames te bieden heeft. De mail kan gestuurd worden naar contact@dierenasielcrailo.nl

DiersoortHonden
GeslachtGesteriliseerde teven
Geboortejaar2011
StatusIk zoek een huis!
RasShih Tzu
Diernummer2239 & 2240
BijzonderhedenAllemansvriendinnen 🙂