Eddy is geplaatst :)

Ik ben een werkhond in hart en nieren en net één jaar jong en al een behoorlijke rugzak. De kennel vind ik ontzettend stom en daarom mag ik hier op het asiel lekker veel buiten zijn om toch een beetje ontspannen mijn dag door te komen. Toen ik net in het asiel kwam was ik net geopereerd aan mijn ellenbogen. Deze waren beschadigd omdat ik nogal lomp kan zijn, maar nu zijn ze gelukkig helemaal beter en mag ik lekker aan het werk. Ik wil ook heel graag werken, wordt ik niet aan het werk gezet dan kan ik nogal buitensporig gedrag gaan vertonen. Ik ben dus geen huis, tuin en keukenhond voor in een gezin. Ik zoek een baas die stevig in zijn schoenen staat en hobbymatig maar wel serieus met mij aan het werk wil gaan. Bijvoorbeeld speuren of een andere sport met meer activiteit, als ik maar kan doen waar ik voor gefokt ben! Na gedane arbeid heb ik meer rust in mijn lijf en hoofd en ben dan oprecht een gelukkige knuffelkont.
Zoals ik al zei hou ik niet van opgesloten zitten in kleine ruimtes, ben ik geen standaard gezinshond, Ik ben echt op zoek naar ruimte, regelmaat en vooral werk bij een baas met ervaring en tijd en energie om met mij aan de slag te gaan.
Ik ben sociaal met soortgenoten en wordt niet herplaatst bij kinderen.
Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar2021
StatusIk zoek een huis!
RasMechelse herder
Diernummer1981
BijzonderhedenZoekt een ervaren baas