Wij zijn twee grote stoere katers die samen opzoek zijn naar een fijn thuis. Oké, we zijn eigenlijk helemaal niet zo stoer. Stiekem zijn wij beide heel onzeker, Hazzard nog een stukje meer dan Duke.

Wij zijn in het asiel gekomen omdat wij te veel stress ervaarden in ons vorige thuis vanwege kindjes die daar woonden. Wij zijn dan ook op zoek naar een huisje zonder kinderen zodat wij zo stressloos mogelijk de rest van ons leven daar mogen doorbrengen.

Samen zijn wij een vriendelijk stel, Duke komt wat sneller om aandacht vragen dan Hazzard. Hazzard heeft wat meer tijd en liefde nodig; hij is meer afwachtend en het duurt even totdat hij iemand vertrouwt. Met andere katten gaan wij helaas niet zo goed samen.

Omdat wij beide gevoelig zijn voor blaasontstekingen krijgen wij C/D stressvoeding van Hills.

Heb jij een fijn thuis zonder kinderen waar wij samen tot rust mogen komen?

Heeft u interesse in deze kanjers dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoten. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde katers
Geboortejaar01-07-2018
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2349 & 2350
BijzonderhedenZe eten C/D stressvoeding Hills, stressgevoelige katers.