Droepie


Klein van stuk, maar groots van karakter. Ik ben een grappig kereltje met een uitgesproken mening. In het begin moet ik echt even wennen aan nieuwe mensen en een kennismaking met mijn potentiële nieuwe baasjes doe ik dan ook graag op mijn gemak. mijn verzorgers begeleiden hier graag bij. Andere honden vind ik best wel geinig, maar ze moeten niet te direct zijn en mij in mijn waarden laten, dan doe ik dat andersom ook. Ik kan wel hele grappige spelbuigingen maken, dit doe ik ook bij konijnen. Daar voel ik me veilig bij en die vinden mij niet eng en ik hun ook niet, dit wel tot grote hilariteit van mijn verzorgers. Zij ontdekte namelijk per toeval dat konijnen en ik een gouden combi zijn 🙂

Wandelen vind ik echt heel leuk en kan ook echt lekker stoer voor je uit stappen, maar er moet wel rekening mee gehouden worden dat ik echt heel klein en kwetsbaar ben. In de winter is een truitje dan ook geen overbodige luxe.

Kinderen zijn echt te druk voor mij, daar wordt ik niet bij herplaats.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar2020
StatusIk zoek een huis
RasChihuahua
Diernummer2028
Bijzonderhedenonzekere hond