Mijn naam is een beetje misleidend.. ik ben namelijk niet rood en ook niet dik. Wel ben ik een enorme lieverd en dol op aandacht. Zeker aan het begin kan ik wat verlegen zijn en heb ik even tijd nodig om te wennen maar na wen periode ben ik heel gezellig en actief. Hier klim ik altijd lekker hoog de krabpaal in en als het mij uitkomt kom ik er ook gauw weer uit voor aandacht. Soms blijf ik ook lekker chillen en bekijk ik alles fijn vanuit de hoogte.

Ik zou kunnen samen wonen met een sociale poes, de katers en ik kunnen het soms niet zo goed met elkaar vinden.

In mijn nieuwe huis zou ik uiteindelijk graag af en toe een ommetje maken buiten. De reden dat ik in het asiel zit komt door een verhuizing en ik bleef maar teruglopen naar het oude huis. Om deze reden word ik niet in de buurt van Eemnes geplaatst.

De verzorgers hier hebben een hartecho laten maken omdat de dierenarts een hartruis hoorde tijdens het algemene onderzoek. Gelukkig blijkt het hartruis onschuldig maar uiteraard wel handig om te weten voor mijn nieuwe baasje.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar21-07-2017
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer467
BijzonderhedenVriendelijk, hartruisje