Cobra (Geüpdatet)


Hallo! Ik ben Cobra, een knappe oud Duitse Herder en ik word in Juli 3 jaar oud. Ik ben in het asiel terecht gekomen omdat mijn eigenaar niet meer voor mij kon zorgen dus ben ik nu op zoek naar een nieuw huisje waar ik mijn passie voor (voet)ballen kan delen met mijn nieuwe familie. Ik heb een training gevolgd bij Dutch Cell Dogs en dit vond ik geweldig! Mijn trainers zagen dat ik onzeker kan zijn in het begin, maar na een aantal trainingen kon ik niet wachten om weer met ze mee te gaan en lekker aan de slag te gaan!

Ik ben een uitstekende waakhond en zal het je zeker laten weten als er mensen binnen komen die ik niet ken. Grote kans dat ze jouw huis dan ook over slaan als ze kwaad in de zin hebben. Als ik je eenmaal ken ben ik een grote teddybeer en kom ik graag een knuffel bij je halen.

Omdat ik zo goed kan waken wil ik liever niet bij kinderen wonen, die nemen vaak vriendjes mee naar huis en daar hou ik niet zo van. Katten vind ik erg leuk speelgoed maar er is mij verteld dat de manier waarop ik speel niet zo gewaardeerd wordt (zowel door kat als door eigenaar), dus zoek ik een huisje waar geen katten aanwezig zijn.

Ik ben sociaal naar dames honden maar als ik in de wijk aan de riem loop vergeet ik vaak even dat niet blaffen ook een optie is. Hiermee zijn mijn verzorgers momenteel met mij aan het werk. In het bos liep ik vroeger los en dat ging vaak prima.

Helaas zijn mijn heupen niet denderend zoals dat helaas gewoon is bij mijn ras. Ik gebruik nu glucosamine over mijn voer om mij zo lang mogelijk pijn vrij te houden. Dit betekend wel dat ik geen trap mag lopen dus een woning aan de begane grond is een must.

Kortom, ben jij/zijn jullie bekend met Duitse Herders en heb je zin om met mij nieuwe avonturen aan te gaan? Heb je een grote tuin waar ik lekker mijn energie in kwijt kan? Neem dan snel contact op met mijn verzorgers zodat we kennis kunnen maken en wie weet zijn wij de aanvulling op elkaars leven waar we beide naar op zoek zijn.

Heeft u interesse in mij dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar27-07-2020
StatusIk zoek een huis
RasDuitse herder
Diernummer2162
BijzonderhedenOnzekere lieve jonge