Chico


Ja ik ben een kleine stoer uitziende je denkt spierbundel, maar daar zit wel een lekker laagje puppyvet overheen hoor. Nou ja ik ben niet meer de jongste, maar gedraag mij nog wel jong hoor, dat is natuurlijk ook de stafford in mij. Ik ben een ontzettende gezellige jonge, maar kan soms ook wel een tikkeltje onzeker zijn. Andere honden zo op straat negeer ik veelal, ik heb wel zo mijn voorkeuren hoor. Ik heb een tijdje samengeleefd met een teefje, maar dat vind ik heel eerlijk gewoon niet zo leuk. Ik zoek dus een huis zonder andere honden of andere dieren. Kleine kinderen vind ik veel te druk en maken mij erg onzeker. Kinderen vanaf 16 jaar vind ik geen probleem.

Hier in het asiel heb ik meegedaan met een training van Dutch Celldogs. Dit was twee keer per week voor 8 weken lang en wat een feest was dat. Ik ben ook wel een showmannetje hoor als ik maar begrijp wat er van mij verwacht wordt. En hoe leuk is het dan om dat te laten zien hoe goed ik alle oefeningen kan en stiekem gewoon de beste van de groep ben 😉. Ik loop dan ook keurig mee aan de lijn, maar ook hersenwerkspellen en balansoefeningen vindt ik helemaal de bom. Ik ben dus best wel een actief kereltje, maar na gedane arbeid kan ik ook heerlijk slapen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtGecastreerde Reu
GeboortejaarFebruari 2015
StatusIk zoek een huis
RasEngelse Stafford
Diernummer2135
Bijzonderhedenspeciaal dieet/ allergie