Candy

Hallo, mijn naam is Candy. Ik ben een grote kater met een eigen wil en zit al sinds mei 2020 in het asiel. Ik zal even iets meer over mijzelf vertellen.

Ik word graag geaaid maar wel wanneer ik daar zin in heb, als er teveel druk op wordt gelegd dan vlucht ik weg of kan ik een uithaal geven.

Als ik je vertrouw kom ik vanzelf naar je toe en kan dan lekker knuffelen en spinnen. In het asiel merken ze wel dat ik beter overweg kan met vrouwen dan met mannen.

Ik kan slecht met andere katten overweg, dit is wel belangrijk om rekening mee te houden aangezien ik graag naar buiten zou willen in mijn nieuwe huis.

Ook belangrijk om te weten is dat ik door plas problemen een penis amputatie heb moeten ondergaan. Hier heb ik nu geen last meer van maar wel moet ik levenslang Urinary dieetvoer krijgen van Royal Canin en zal mijn plas gedrag altijd in de gaten gehouden moeten worden.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar2015
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese Korthaar
Diernummer1719
BijzonderhedenDieetvoer tbv blaasgruis, geen beginnerskat