Gevoelig, lief en ontzettend trouw dat is de perfecte omschrijving van mij. Ik ben wel echt een vrouwenhond, mannen vind ik erg spannend met een uitzondering daar gelaten. Oorspronkelijk kom ik uit Spanje en ben inmiddels al behoorlijk wat jaren in Nederland. Helaas kon ik niet bij mijn baasjes blijven en ben ik nu opzoek naar een nieuw huis waar rust en regelmaat de standaard is. Na medisch onderzoek hier op het asiel zijn ze erachter gekomen dat ik een behoorlijke oorontsteking had en dat mijn lichaamsbouw wel te wensen overlaat. Mijn heupen zijn niet zo mooi, maar sinds ik goede pijnstilling krijg en mijn oren weer helemaal gezond zijn ben ik weer helemaal het ventje. Van inborst ben ik een rustige onzekere hond. Als er zomaar mensen op mij afkomen dan kan ik best wel even blaffen, mijn nieuwe baasje moet dus wel de nodige ervaring hebben met honden om mij hierin te begeleiden en meer nog te beschermen. Ik wil namelijk niet zomaar iets met vreemden, maar blijkbaar willen die wel altijd wat met mij, mijn baasje moet er dus voor zorgen dat ze mij gewoon met rust laten en dat mijn baasje dus diegene is die de zaken wel regelt, dat zal mij een stuk rust geven. Ik ben namelijk zo trouw als een herder ook hoort te zijn en ga voor mijn baasje door het vuur. Als ik je eenmaal in mijn hart gesloten hebt dan hebben we een band voor het leven.

Mijn verzorgers vinden mij echt een ontzettende lieverd en denken dat ik het beste tot mijn recht kom bij een (vrouwelijk) baasje met ervaring en veel liefde heeft om te geven. Ik ben namelijk dol op knuffels en deel die liever dan ook alleen met mijn baas(jes) en niet met andere harige viervoeters. Gezien mijn medische staat en onzekere inborst wordt ik niet geplaatst bij kinderen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar2016
StatusIk zoek een huis
RasDuitse herder kruising
Diernummer2039
BijzonderhedenGebruikt medicatie