Hey! Ik ben Bregje. Een hele knappe, grote dame. Naast dat ik er natuurlijk super leuk uit zie, is mijn karakter ook mega lief. De verzorgers zeggen dat ik soms net op een hondje lijk, ik trek heel erg toe naar de verzorgers en ben onwijs nieuwsgierig en ondernemend.

Ik verblijf al een hele tijd in het asiel en stond ook nog niet op de website. Dit komt omdat ik medisch het een en ander heb meegemaakt en mijn verzorgers wilde dit eerst oplossen voordat zij opzoek gingen naar mijn nieuwe thuis.

De dierenarts had blaasgruis bij mij ontdekt, hiervoor kreeg ik dieetvoeding en een calcium arm dieet. Bij de laatste echo van mijn blaas zag alles er gelukkig weer goed en rustig uit maar ik moet deze voeding wel levenslang krijgen om te voorkomen dat de blaasgruis terug komt.

Daarnaast heb ik een oog ontsteking gehad, deze was makkelijk te verhelpen met een zalfje maar hier blijf ik ook gevoelig voor omdat ik ‘hangende ogen’ heb, dit is een kenmerk van de Franse hangoor maar hierdoor kunnen mijn ogen dus snel vies worden en ontsteken. Gelukkig laat ik het zalven erg goed toe en blijf ik nog net zo vriendelijk.

Heb jij een tuin voor mij beschikbaar die groot genoeg is voor mijn formaat en een leuk vriendje?

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere de huisvesting voor de konijnen en of er al een ander konijn aanwezig is. Wij herplaatsen onze konijnen alleen in koppels of koppelen onze konijnen aan uw konijn. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKonijn
GeslachtGesteriliseerde voedster
GeboortejaarMei 2020
StatusIk zoek een huis
RasFranse hangoor
Diernummer2225
BijzonderhedenHeel erg tam en vriendelijk naar mensen.
Dieetvoeding vanwege verleden met blaasgruis
Mag alleen Timothy hooi en de Science Selective Urinary Health sticks.