Bouwie


Klein van stuk maar groots van gedrag vinden ze mij hier. Ik ben een gezellig en vrolijke kleine man, maar ik zoek wel een specifieke baas. Ik kan namelijk erg onzeker zijn, maar doe mijzelf vaak erg stoer voor. In het verleden heb ik de verkeerde begeleiding gehad, waardoor ik op straat snel defensief kan reageren naar andere honden als ik aan de lijn zit. Zodra ik spanning op mijn lijn voel en een andere hond zie dan kan ik behoorlijk uitvallen. Zodra de spanning weg is dan ben ik een compleet andere hond. Hoewel ik echt wel even van me laat horen, maar stiekem is dat gewoon zo omdat ik andere honden in beginsel gewoon spannend vindt. Hier op het asiel heb ik veel hondenvrienden en ben ik super sociaal. Lekker los van de lijn en eindeloos spelen dat doe ik het liefst. Ik vind het ook fijn om bij een andere stabiele hond te zijn zodat ik me daar aan op kan trekken. Zo’n type hond die rust en regelmaat uitstraalt en zich vooral niet druk maakt over alle prikkels uit de omgeving. Ik zie dat als mijn voorbeeld en voel mijzelf dan een stuk prettiger. Mijn nieuwe baas moet zeker ervaring hebben met hondengedrag en mij op de juiste momenten ondersteunen en belonen. Ik bloei daar van op en mijn verzorgers zijn er van overtuigd dat ik dan een ontzettend leuke en vrolijke metgezel zal zijn voor en met mijn baas. Die baas die ook nog eens goed zichzelf kan beschermen, zodat ik die drang niet meer heb.

Vanwege mijn onzekere en beschermende aard wordt ik niet bij kinderen geplaatst. Bij een stabiele hond zou helemaal top zijn, maar zonder andere hond bij een baas die veel met mij wil ondernemen en die mijn gedrag goed kan begeleiden zou ook zeker een optie zijn. Mijn verzorgers vertellen graag alles over mij dus schroom vooral niet om contact op te nemen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar14-08-2020
StatusIk zoek een huis
RasSpits
Diernummer2170
BijzonderhedenOnzeker mannetje heeft zekere baas nodig