Bono

Bono is uitgewisseld naar asiel Alkmaar/Purmerend

Drie lentes jong en een behoorlijke werkdrive. Ik ben een kruising border collie en dat laat ik ook duidelijk merken in mijn gedrag. Ik ben een echte drijver en wil gewoon ook graag aan het werk gezet worden. Ik ben een hond die duidelijkheid en structuur nodig heeft. Met soortgenoten ben ik wisselend, de dames vind ik ontzettend gezellig, maar naar andere reuen kan ik behoorlijk pittig uit de hoek komen. Krijg ik duidelijkheid van mijn baas en kaders om binnen te werken dan ben ik oprecht een fantastische hond. Ik ben lief, volgzaam en echt een maatje te noemen. Kan ik mijn energie niet kwijt en krijg ik te veel prikkels dan kan mijn gedrag behoorlijke ongewenste uitschieters maken. Ik zoek dus een baas met een gezonde dosis ervaring en kennis, iemand die in mijn behoeftes kan voorzien zodat ik geen probleem gedrag zal vertonen. bij kinderen woon ik liever niet, ik vind ze lief hoor, maar die geven mij teveel prikkels.

Kortom bij de juiste baas ben ik de beste hond die je je kunt wensen 🙂
Wel heb ik een medisch euvel. Ik kan soms wel eens een epeleptische aanval krijgen. In het asiel hebben ze die nog niet van mij gezien, maar slik hier wel elke dag medicatie voor. Dit is dus tot nu toe heel goed onder controle te houden.

Op dit moment doe ik mee met een trainingsprogramma van Dutchcelldogs. Voordat ik naar mijn nieuwe huis mag gaan, rond ik deze training eerst helemaal af. Uiteraard mag ik wel alvast kennismaken met mijn potentiële nieuwe baasjes. Heeft u interesse in mij? schroom dan niet om even contact op te nemen met mijn verzorgers.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar2017
StatusIk zoek een huis!
RasKruising
Diernummer1722
BijzonderhedenGeen beginnershond