Bommes

Van inborst ben ik een onzekere jongen en zoek graag steun bij mijn baasje. Naar andere honden ben ik daarentegen wel een stuk stoerder en laat dan ook niet de kaas van mijn brood eten. In de omgang met vreemde mensen moet mijn baas mij goed begeleiden. Ik heb vooral de tijd nodig om een nieuw persoon even te onderzoeken en als ik diegene aardig vind dan zal ik al snel contact zoeken voor een heerlijke knuffelpartij. Zijn vreemde mensen te direct en willen ze mij meteen aaien dan ben ik erg wantrouwend. Mijn verzorgers zien dat ik graag dit soort directe confrontaties met mensen uit de weg ga, maar als mijn nieuwe baas mij die mogelijkheid niet geeft dan kan ik wel een waarschuwing geven. Dit doe ik puur omdat ik het spannend vind en als niemand mij beschermd dan zal ik het zelf moeten doen. Ik heb hier in een vorige situatie wel wat succes mee behaald, maar liever heb ik gewoon een baas die dat allemaal regelt zodat ik daar geen stress over hoef te hebben.

Met mijn baasjes ben ik echt een ontzettende gezellige hond en dol op knuffelen. Ook wandelen vind ik helemaal het einde, maar kan soms nog wel eens sterk zijn aan de lijn, maar met een beetje duidelijkheid vanuit de baas moet dat ook wel goedkomen. Mijn verzorgers omschrijven mij als een trouwe rakker die gewoon niet zo’n goede start heeft gehad en nu dus op zoek is naar een baas met ervaring die mij verder op het rechte pad kan begeleiden.

Door mijn onzekere inborst ben ik niet op mijn plek bij kinderen, ook katten zijn niet aan mij besteed. Stiekem zou ik gewoon een baas of bazen voor mij alleen hebben om verder de wereld te gaan ontdekken en mijzelf verder te ontwikkelen.

Ik ben een flinke hond met ook een gezonde dosis werklust. Ik werk namelijk heel erg graag voor mijn baas en verdien daar graag lekkers mee.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar2020
StatusIk zoek een huis!
RasKruising Berner senne/ labrador
Diernummer2019
BijzonderhedenWordt niet bij kinderen geplaatst