Inmiddels durf ik mij een beetje te laten zien en kan ik mij officieel voorstellen. Mijn naam is Bolle. Ik ben niet bol maar wel groot van formaat, een echte kater. Hoewel ik er groot en stoer uit zie is mijn karakter precies het tegenovergestelde. Ik ben een binnenvetter en laat alles over mij heen komen maar vind het ondertussen allemaal erg spannend. Inmiddels hebben mijn verzorgers wel gemerkt dat ik het stiekem wel fijn vind om aangehaald te worden en kom ik steeds meer uit mijn schulp maar dit zal na een verhuizing weer opnieuw opgebouwd moeten worden en ik zal mij dan zeker verstoppen aan het begin.

Ik ben in het asiel terecht gekomen omdat ik niet goed samen ging met de andere katten in huis. Hierom zoek ik ook een huisje zonder soortgenoten. Ik ben een klein hondje gewend en dit ging wel goed.

Ik zoek een rustig huisje zonder soortgenoten en zonder kinderen waar ik ook uiteindelijk na gewenning een frisse neus kan halen buiten.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar17-06-2016
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2400
BijzonderhedenBuitenkat, binnen vetter, is een klein hondje gewend. Niet met soortgenoten.