Wij zijn een ontzettend gezellig setje en waarderen elkaar ook enorm. Storm is mijn man en heeft hele mooie lange haren. Helaas hebben wij niet al te beste verzorging gehad waardoor hij dus zwaar in de klit zat. Dit was zo erg dat de dierenarts hier aan te pas moest komen om hem pijnvrij van zijn klitten te verlossen. In ons nieuwe huis zoeken wij dus een baasje die vooral Storm kan laten ervaren dat borstelen en kammen erg fijn is. Hij is namelijk nog nooit van zijn leven gekamd en heeft hier dus nog geen ervaring mee. Onze verzorgers verwachten dat hij hier snel aan zal wennen, want zoveel pijn en ellende door al die klitten dat wil hij nooit meer.

De klitten zijn onder een roesje bij de dierenarts er allemaal uitgehaald, ook is het gebit van Storm behandeld, hij had wat haken op zijn kiezen. Nu gaat hij weer vrolijk en blij door het leven en wij merken hier ook dat hij een heel ander konijn is nu. Beide zoeken ze veel contact en vinden gezelschap van mensen erg gezellig.

Heeft u interesse in deze kanjers dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere de huisvesting voor de konijnen en of er al een ander konijn aanwezig is. Wij herplaatsen onze konijnen alleen in koppels of koppelen onze konijnen aan uw konijn. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKonijnen
GeslachtVoedster & gecastreerde ram
Geboortejaar01-01-2019 & 01-03-2019
StatusWij zoeken een huis
RasMiddenslag & Middenslag langhaar
Diernummer2321 & 2320
BijzonderhedenVachtverzorging nodig