Bijou


Samen met mijn partner en mijn kinderen ben ik naar het asiel gebracht en nu ben ik alleen op zoek naar een nieuw ruim verblijf en een lief baasje. Als ik lekker uitgeslapen heb ben ik prima te hanteren, maar ik doe liever gewoon lekker hamsterdingen in mijn verblijf.

In mijn nieuwe huis zoek ik ruimte, maar vooral ook leuke dingen om te doen in mijn verblijf. Ik ben namelijk een diertje wat niet onderschat moet worden. Een klein traliekooitje neem ik geen genoegen mee.

Heb je de ruimte voor mij en lijkt het jou ook leuk om mij een afwisselend en leuk hamsterverblijf te geven dan zou ik je graag ontmoeten.

Bijou is plaatsbaar vanaf 9 September 2022, wij willen namelijk uitsluiten dat zij wellicht per ongeluk nog een nestje gaat werpen, zij werd namelijk binnengebracht met mannelijk gezelschap. Ze kan al wel op afspraak bezocht worden voor een kennismaking.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere de huisvesting voor de hamster, ervaring inclusief foto’s. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHamster
Geslachtvrouwelijk
Geboortejaaronbekend
StatusIk zoek een ruim verblijf
RasRussische dwerghamster
Diernummer2117
Bijzonderhedenkijkdier