Bentley is geplaatst :)


In het begin ben ik een beetje gereserveerd naar vreemden, maar als ik even de tijd krijg dan is het helemaal goed en zeker als het bezoek vaker komt dan begroet ik ze uitbundig. Ik ben oorspronkelijk opgegroeid samen met een andere franse bulldog en helaas om privéomstandigheden van mijn baasje ben ik nu op zoek naar een nieuw huis. In mijn nog jonge leven heb ik wel helaas al eens een slechte ervaring opgedaan met een andere grotere hond en daarom vind ik het soms wel eens lastig hoe ik met grote honden om moet gaan. Nu kan ik vanaf een afstandje al een andere hond gaan aanblaffen in de hoop dat die maar lekker op afstand blijft! Mijn nieuwe baasje zal me hierin dus wel moeten begeleiden. Ik kan niet zo goed overweg met katten, daar ga ik namelijk ontzettend achteraan. Ik vind dat natuurlijk helemaal leuk, de katten zijn daar op zijn zachts gezegd minder blij mee.

Kinderen ben ik gewend en mijn verzorgers denken dat ik ook prima herplaatst kan worden bij wat oudere kinderen vanaf een jaar of 12 die begrijpen hoe ze met een hond om moeten gaan. Zijn ze namelijk te druk en te onstuimig dan ga ik me daarmee bemoeien en dat wordt niet echt gewaardeerd.

Helemaal alleen thuisblijven is voor mij wel helemaal nieuw. Mijn baasjes zijn altijd bij mij geweest en als die toch onverhoopt even weg moesten dan was er altijd een oppas die voor mij zorgde. Mijn verzorgers verwachten dat dit na gewenning en langzaam opbouwen overigens geen probleem hoeft te zijn. Er moet alleen rekening mee gehouden worden dat dit nog wel aangeleerd moet worden.

Verder vind ik het heerlijk om lekker te wandelen in het bos of op de heide. Wel moet er rekening mee gehouden worden dat ik niet zomaar alle soorten voedsel verdraag, hierover kunnen mijn verzorgers alles vertellen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar2020
StatusIk zoek een huis
RasFranse Bulldog
Diernummer2038
BijzonderhedenVoedselallergie