Ben


Mijn naam is Ben. Ik ben een stress gevoelige jonge man die echt een lange tijd nodig heeft om te wennen en te aarden. Als ik eenmaal gewend ben stel ik mij steeds een stukje meer open naar mensen en vind ik het stiekem wel prettig om aangehaald te worden, ook geef ik dan graag kopjes. Het werkt 2 kanten op; geef jij mij rust, regelmaat en tijd dan krijg je er een liefdevolle kat voor terug. Krijg ik veel stress of druk op mijn schouders dan sluit ik mij af of verdedig ik mij zelf. Ik ben naar het asiel gebracht met mijn broer Jerry maar wij hebben ons beter ontplooit zonder elkaar, we haalde eigenlijk het slechtste in elkaar naar boven.

Mijn verzorgers hebben gezien hoe slecht ik op de andere katten reageer dus ik zoek een huisje zonder mijn soortgenoten.

De dierenarts heeft beginnend nierproblemen vast gesteld, gelukkig heb ik vroeg tijdig nier dieetvoeding gekregen om dit te onderhouden.

Heb jij de tijd en geduld om mij rustig te laten ontdooien in een huis zonder soortgenoten?

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar26-03-2018
StatusIk zoek een huis
RasEuropese Korthaar
Diernummer2145
BijzonderhedenDieetvoer voor zijn nieren, stressgevoelig, prikkelarme omgeving zonder kinderen en andere dieren nodig. Met een hoop tijd en rust wilt hij inmiddels graag aandacht op zijn momenten.