Barry


Sta je stevig? Joehoeeee hier komt Barry 😉 Ik hou van het leven en alles wat het te bieden heeft. Dat blaadje, dat vliegje… ander hondje… ahhh mensen, gezellig!! Vrolijk stuiter ik door het leven en jammer genoeg was dat niet zo’n leuk leven, maar mijn laatste baasjes hebben mij van deze ellende gered en nu ben ik er helemaal klaar voor om mijn vleugels weer uit te slaan.

Nu lijkt het wel of ik een soort van inhaalslag aan het maken ben om alles te bekijken, te voelen en te besnuffelen wat ik zie. De wereld is zooo mooi. Overigens doe ik dit met volle overgave en enthousiasme en een hond van mijn kaliber is dan gewoon lekker sterk 😊

Mijn nieuwe bazen moeten van lomp en onstuimig houden, zin hebben om lekker met mij aan de slag te gaan en vooral met mij mee willen genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft en die samen met mij verder willen ontdekken.

Ik ben namelijk niet te stoppen, maar dat is alleen maar liefde en enthousiasme. Ik doe namelijk nog niet eens een vlieg kwaad, nou ja.. soms belanden ze uiteraard zomaar in je guitige snuit, daar kan ik dan ook helemaal niks aan doen 😉

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu gecastreerd
Geboortejaar2021
StatusIk zoek een huis
RasKruising herder
Diernummer2057
Bijzonderhedenmega puppy