Babs = geplaatst

Ik ben onwijs lieve Babs van ruim 7 jaar oud en als je mij hier zo ziet dan geloof je vast niet dat ik al meerdere huisjes heb gehad voordat ik hier in het asiel kwam. Oorspronkelijk kom ik uit Griekenland en mijn verzorgers hier denken dat ik daar gewoon in een huis heb geleefd, maar denken ook dat dit een baasje alleen was, want ze merken hier dat ik echt zo mijn voorkeur heb voor mensen. Ik vind je aardig en wil bij je zijn of ik wil dat niet.
Ik ben wel echt een “regelteef”. Ik heb graag het overzicht en doe dan ook ontzettend mijn best om alles in goed banen te leiden, maar hier zeggen ze dat dat niet helemaal de bedoeling is en dat noemen ze hier “ongewenst” gedrag. Ik zoek een nieuw huis met een stabiele baas. Een baas die ervaring heeft en mij duidelijkheid en structuur geeft. Krijg ik dit niet, dan kan ik mij zeker op straat behoorlijk misdragen naar soortgenoten. Krijg ik die duidelijkheid wel, dan ben ik een heerlijke wandelhond en geniet daar dan ook met volle teugen van.
Kinderen zijn te druk voor mij en daar wil ik dan ook niet mee samen wonen. Ik ben zeer baasgericht en woon dan ook liever zonder soortgenoten. Nu heb ik hier in het asiel wel wat vriendjes en vindt het ook heerlijk om met hun te spelen, maar zodra mijn vaste verzorger in het vizier is dan heb ik alleen maar oog voor haar.

Diersoort
Hond
Geslacht Teef
Geboortejaar
2013
Status
Ik zoek een huis!
Ras
Kruising
Diernummer
1722
Bijzonderheden
Geen beginnershond
Geplaatst in Geen categorie