Babs = geplaatst

Rennen kan ik als de beste en het leven is dan ook een groot feest! Ik ben nog jong, maar heb helaas niet zo’n goede start gehad. Als jonge hond heb je een stabiele thuisbasis nodig en helaas kreeg ik die pas vanaf dat ik een half jaartje was, maar door mijn onzekere gedrag kan ik nogal eens fel reageren op kinderen en daarom zit ik nu in het asiel. Hier zien ze mij als een leuke enthousiaste jonge dame met een behoorlijke energie. Buiten ben ik ontzettend sociaal met andere honden en ook erg enthousiast naar mensen. In huis kan ik echter wel blafferig zijn naar binnenkomend bezoek en mijn speelgoed delen daar ben ik al helemaal niet van.
In mijn nieuwe huis is rust en regelmaat een ontzettende belangrijke basis die ik nodig heb. Mensen die verstand en de nodige ervaring hebben met een onzekere maar vooral ook drukke hond en die niet bang zijn om mij te begeleiden met mijn probleempjes zoals het speelgoed beschermen, dierenartsbezoek en aanblaffen van mensen. Hier in het asiel zijn de eerste stapjes al gemaakt, maar in een nieuw huis moet daar wel verder aan gewerkt worden.
Mijn nieuwe baasjes hebben geen kinderen of andere dieren en kijken er naar uit om samen lekker met mij aan de slag te gaan. Er moet voldoende tijd zijn om het alleen thuis blijven verder op te bouwen en zowel fysiek als mentaal moet ik voldoende uitdaging krijgen.
Denk u bij het lezen van mijn verhaal dat u mij een geschikt huis kunt bieden? mail mijn verzorgers via contact@dierenasielcrailo.nl. geef een duidelijke omschrijving wat u mij te bieden heeft en laat uw telefoonnummer ook even achter zodat mijn verzorgers u kunnen bellen voor misschien wel een kennismaking

DiersoortHond
GeslachtTeef
Geboortejaar2020
StatusIk zoek een huis!
RasFriese Stabij x Golden Doodle
Diernummer1847
BijzonderhedenGeen beginnershond