Akita

Jonge, onstuimig en boordevol energie dat is toch wel de perfecte omschrijving voor mij. Ik ben een lieve jonge dame en heb in mijn jonge leven wel al behoorlijk wat meegemaakt.

Nu ben ik hier in het asiel op zoek naar een enthousiast en lief baasje die met mij mee gaat de wereld verder ontdekken. Ik ben een drukke, ook wel een tikkeltje zenuwachtige jonge dame die overigens wel super sociaal is naar alles en iedereen. Ik kan goed loslopen tijdens de wandelingen en luister erg goed, maar ik ga wel nog overal op af, alles is leuk. Tijdens de wandelingen geniet ik dan ook met volle teugen en vergeet daardoor wel eens mijn behoefte dan te doen en als we dan weer thuis zijn dan kan ik daar nog wel eens een ongelukje hebben. Mijn nieuwe baasjes zullen mij hierin dus wel nog wat ondersteuning moeten geven en daarbij hoort ook een gezonde dosis begrip door de situatie waar ik uit gered ben door de lieve dame die mij naar het asiel heeft gebracht. In mijn vorige huis was namelijk alles niet zo schoon en werd ik niet zo regelmatig uitgelaten en gelukkig heeft deze lieve dame mij uit die situatie gehaald. Dat betekend wel dat dit dus wel echt een puntje van aandacht is. Mijn verzorgers hier denken dat dit met de juiste begeleiding, rust en regelmaat dit echt wel goed gaat komen, maar het zal wel even wat tijd kosten.

Ik ben dus een actieve jonge dame en hou ontzettend van actie en ik ben ook behoorlijk behendig en super snel. Een nieuw baasje die in de toekomst bijvoorbeeld een leuke hondensport zoals behendigheid wilt gaan doen zal aan mij echt een uitblinker hebben.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.


DiersoortHond
GeslachtTeef
Geboortejaar2021
StatusIk zoek een huis
RasKruising middelgroot
Diernummer2065
Bijzonderhedendrukke jonge dame